Procés d'estabilització 2022-2024

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

Procés d'estabilització 2022-2024

El Servei de Salut posa en marxa el pla d'estabilització de la seva plantilla amb l'objectiu de reduir la taxa de temporalitat dels treballadors. Aquest pla consta de dos sistemes de selecció: el de concurs-oposició i concurs extraordinari.

 


IMPORTANT: per inscriure-us en un procés selectiu és imprescindible que disposeu d'un certificat electrònic i signatura electrònica: Certificat Digital de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT), Cl@ve Permanent de registre avançat o DNIe. Si no en teniu, us recomanam que el tramiteu al més aviat possible.

AQUÍ TROBAREU LA INFORMACIÓ PER OBTENIR EL CERTIFICAT I LA SIGNATURA ELECTRÒNICA

  • Nota informativa 16/03/2023: A partir d'avui dijous 16 de març del 2023 la WEB DEL CANDIDAT TORNA A ESTAR OPERATIVA. S'AMPLIA EL TERMINI fins al proper 30 de març de 2023 per a l'emplenament del formulari web d’auto barem i la presentació dels mèrits corresponents als registres oficials EN LES CATEGORIES GRUP TÈCNIC I GRUP DE GESTIÓ DE LA FUNCIÓ ADMINISTRATIVA.
  • Nota informativa 14/03/2023: Per problemes tècnics i fins a una altra ordre, no es pot accedir a la WEB DEL CANDIDAT per a emplenar l'autobarem dels processos selectius d'estabilització. Disculpau les molèsties.

Avisos i notificacions