Seguretat de la informació

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

IBSALUT INFORMA: NOVETATS PER A PROFESSIONALS

 • 22/09/2022 - Publicació de FAQs sobre agressions a professionals

  S'ha publicat en aquesta web una guia d'orientació jurídica per a aclarir els dubtes més freqüents sobre com actuar en cas d'agressions a professionals de l'àmbit sanitari públic per part d'usuaris i/o familiars.

 • 14/09/2022 - Núm.8 - REVISTA IBSALUT INFORMA

  Ja està disponible el número 8 de la revista IB-SALUT informa de setembre 2022, un mitjà amb informació d’interès per al personal del Servei de Salut.

 • 11/11/2021 - Lletra de desempat per a nous processos de la borsa única

  El 10 de novembre de 2021, la Comissió de Seguiment de Borsa Única va dur a terme el sorteig per establir la lletra de desempat en la classificació dels nous processos de borses d’ocupació per a la selecció de personal temporal estatutari i de crides: la lletra resultant va ser la Ñ.

  Aquest criteri de desempat s’aplicarà en els nous processos que es convoquin a partir d’aquesta data.

 • 28/04/2021 - AVÍS IMPORTANT PER ALS CANDIDATS DE NOUS PROCESSOS SELECTIUS DEL SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

  En la propera convocatòria i en endavant, per participar en els processos selectius de concurs oposició del Servei de Salut de les Illes Balears haureu de fer la inscripció electrònica.

  Per això, és imprescindible que disposeu del Certificat digital de persona física i de l'aplicació de Signatura electrònica.

  Des de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals us recomanam que consulteu aquesta guia per saber com fer-ho.

 • 11/03/2021 - Notificació i Registre d'Agressions (NIRA) als professionals

  Disponible per a tots els professionals del Servei de Salut l’aplicació informàtica NIRA, per facilitar el registre, la investigació i l’anàlisi de les agressions d’usuaris a professionals

Seguretat de la informació

La Seguretat de la Informació és un dels principals compromisos que el Servei de Salut de les Illes Balears té envers la ciutadania.

Així, treballa perquè la informació que gestiona estigui sempre protegida i a resguard, i per garantir-ne, aplicant mesures tècniques i organitzatives, la confidencialitat, disponibilitat i integritat.


Us pot interessar


Darrers butlletins

Butlletí núm.99 - Nova guia de l’AEPD dirigida als professionals del sector sanitari

L’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ha publicat la Guía para profesionales del sector sanitario (disponible només en espanyol), un document que respon els dubtes més freqüents en relació amb el tractament de les dades que puguin tenir els professionals que presten serveis sanitaris.   Els...

Butlletí núm.98 - Consells de seguretat per a l’estiu

L'Oficina de Seguretat us ofereix consells perquè gaudiu d’unes vacances més cibersegures i previngueu ser víctima d’atacs informàtics. Anau alerta amb l’enginyeria social: en general, desconfiau dels missatges no demanats (correu electrònic, SMS…), perquè podríeu ser víctima d’algun atac de pesca...

Butlletí núm.97 - Vectors d'atac informàtics

Un vector d'atac informàtic és el mitjà escollit pels ciberdelinqüents, hackers o pirates informàtics per transmetre a l'equip objectiu (qualsevol dispositiu connectat a la xarxa) un codi maliciós, que els permetrà prendre el control totalment o parcialment d'aquest equip i explotar-lo per a les seves...