Seguretat de la informació

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

IBSALUT INFORMA

 • 12/05/2022 - Núm.7 - REVISTA IBSALUT INFORMA

  Ja està disponible el número 7 de la revista IB-SALUT informa de maig 2022, un mitjà amb informació d’interès per al personal del Servei de Salut.

 • 20/12/2021 - ORDRE DE SERVEI proves de detecció del SARS-CoV-2 en professionals del Servei de Salut de les Illes Balears

  Per aplicar el que disposa l’Acord del Consell de Govern de 13 de desembre de 2021 sobre les proves de detecció del SARS-CoV-2, autoritzades pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, el director general ha dictat una Ordre de servei, que és de compliment obligat, per la qual cosa us demanam que hi col·laboreu al màxim.

  Tots els professionals del Servei de Salut haureu d'emplenar, abans del 31 de desembre de 2021, el FORMULARI CCD TREBALLADORS IBSALUT.

 • 11/11/2021 - Lletra de desempat per a nous processos de la borsa única

  El 10 de novembre de 2021, la Comissió de Seguiment de Borsa Única va dur a terme el sorteig per establir la lletra de desempat en la classificació dels nous processos de borses d’ocupació per a la selecció de personal temporal estatutari i de crides: la lletra resultant va ser la Ñ.

  Aquest criteri de desempat s’aplicarà en els nous processos que es convoquin a partir d’aquesta data.

 • 28/04/2021 - AVÍS IMPORTANT PER ALS CANDIDATS DE NOUS PROCESSOS SELECTIUS DEL SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

  En la propera convocatòria i en endavant, per participar en els processos selectius de concurs oposició del Servei de Salut de les Illes Balears haureu de fer la inscripció electrònica.

  Per això, és imprescindible que disposeu del Certificat digital de persona física i de l'aplicació de Signatura electrònica.

  Des de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals us recomanam que consulteu aquesta guia per saber com fer-ho.

 • 11/03/2021 - Notificació i Registre d'Agressions (NIRA) als professionals

  Disponible per a tots els professionals del Servei de Salut l’aplicació informàtica NIRA, per facilitar el registre, la investigació i l’anàlisi de les agressions d’usuaris a professionals

Seguretat de la informació

La Seguretat de la Informació és un dels principals compromisos que el Servei de Salut de les Illes Balears té envers la ciutadania.

Així, treballa perquè la informació que gestiona estigui sempre protegida i a resguard, i per garantir-ne, aplicant mesures tècniques i organitzatives, la confidencialitat, disponibilitat i integritat.


Us pot interessar


Darrers butlletins

Perills tecnològics per a la salut

Butlletí núm.95 - Llista dels principals perills tecnològics per a la salut en 2022

Durant els darrers anys han augmentat notablement els riscs informàtics per als organismes públics, les empreses i els usuaris particulars; per això s’espera que l’any 2022 no en sigui una excepció.   El sector sanitari és un entorn altament complex en termes de processos, la qual cosa, sumada al...

Reportau possibles casos de phishing

Butlletí núm.94 - Reportau possibles casos de phishing

El phishing, o pesca, és una de les tècniques d'atac per mitjà del correu electrònic. Els ciberdelinqüents envien un correu electrònic simulant ser una entitat legítima amb la finalitat d'obtenir informació personal dels usuaris. Aquest tipus d'atac, generalment, es du a terme per mitjà de la...

Principals amenaces de seguretat

Butlletí núm.93 - Principals amenaces de seguretat per al sector de la salut

A causa de la quantitat de dades sensibles que es tracten i a la dificultat per implantar íntegrament les mesures de seguretat, el sector de la salut s'ha convertit en un dels objectius principals dels ciberdelinqüents. A més, la digitalització accelerada provocada per la situació pandèmica en què ens...