Tràmits administratius

Administració electrònica i salut digital

Com puc identificar-me i signar en els tràmits digitals?

Per fer alguns tràmits electrònics amb l'administració pública és necessari disposar d'un certificat digital i tenir correctament instal·lada en l'ordinador una aplicació de signatura electrònica. Actualment existeixen tres certificats vàlids: DNIe, Certificat Digital o Cl@ve Permanent. Els necessitareu, entre d'altres coses, per inscriure-us en unes oposicions, sol·licitar la targeta sanitària, fer alguns tràmits del Portal del Pacient com ara consultar la història clínica i altres tràmits de la Seu Electrònica.

 

Tipus de certificats electrònics

Podeu obtenir la Cl@ve permanent en el centre de salut. Demanau cita telefonant a INFOSALUT CONNECTA 971 220 000 o directament en l'admissió.

Què és AutoFirma?

AutoFirma és una aplicació de signatura desenvolupada pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. El seu principal objectiu és oferir a l'usuari un sistema de signatura en el qual aquest pugui signar qualsevol tipus de document de manera senzilla.

L'usuari indica quin fitxer vol signar i l'aplicació escull automàticament el format de signatura que hi ha d'aplicar. Així s'allibera l'usuari de qualsevol dubte tècnic.

Com puc obtenir el sistema d'aplicació AutoFirma?

Seguiu detingudament la guia següent per obtenir AutoFirma