c. Permís per trasllat de domicili

El personal estatutari disposa d’1 dia hàbil per trasllat de domicili si no implica un canvi de municipi, i de 3 dies hàbils si implica un canvi de municipi.


Normativa

Estatal

Art. 48.b) del Text refós de la Llei de l’estatut bàsic de l’empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre.

Autonòmica

Art. 12 de l’annex I de l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 22 de desembre de 2022 pel qual es desenvolupen mesures organitzatives i de gestió en l’àmbit del Servei de Salut de les Illes Balears, ratificat per l’Acord del Consell de Govern de 27 de febrer de 2023 (BOIB núm. 26, de 28/02/2023).


Durada

  • Sense canvi de municipi de residència: 1 dia hàbil.
  • Amb canvi de municipi de residència: 3 dies hàbils.

Termini màxim per resoldre

3 dies.


Efecte del silenci administratiu

Estimatori.


Observacions

El permís s’ha d’entendre referit al dia en què s’efectuï el trasllat de domicili a la localitat de residència; quan tengui una durada superior a 1 dia hàbil, s’ha de disposar del permís amb caràcter ininterromput.

No es podrà disposar d’un nou permís per canvi de domicili fins que no hagi passat 1 any des del permís anterior.


Sol·licitud

Per mitjà de l’aplicació informàtica de la gerència territorial o per mitjà del procediment normalitzat de la gerència per a cada unitat o servei.


Justificació

El permís s’ha de justificar presentant un certificat expedit per l’ajuntament en què s’acrediti el canvi de domicili, o bé qualsevol altre document que acrediti de manera fefaent el trasllat.