Compra pública innovadora

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

Sistema d'informació sanitari per als hospitals de nivell 2 i de cures intermèdies del Servei de Salut de les Illes Balears (Projecte SISN2+)

Els objectius fonamentals del Servei de Salut de les Illes Balears són, entre d’altres, garantir que les prestacions es gestionin de manera eficient, i garantir, avaluar i millorar la qualitat del servei al ciutadà, tant en l’assistència com en el tracte. D’altra banda, té assignades les funcions de gestió i administració dels centres, serveis i establiments de promoció i protecció de la salut i de prevenció i atenció sanitària i sociosanitària integrats i adscrits orgànicament i funcional al Servei de Salut.

 

Atenent els esmentats objectius i funcions, el Servei de Salut ha iniciat un programa de normalització i interoperabilitat de la història clínica del Servei de Salut amb l’objectiu estratègic d’aconseguir un model de sistema d’informació centrat en el pacient, interoperable (en tots els seus nivells) i col·laboratiu. 

 

En el marc d’aquest programa, s’ha plantejat disposar d’un sistema d’informació sanitari únic per als hospitals de nivell 2 (Hospital Universitari Son Llàtzer, Hospital de Manacor, Hospital Comarcal d’Inca, Hospital Mateu Orfila, Hospital Can Misses i Hospital de Formentera) i per als hospitals de cures intermèdies (Hospital Psiquiàtric, Hospital General i Hospital Joan March) que permeti donar suport a una assistència sanitària integral, multidisciplinària, multicentre i centrada en el pacient a fi de donar-li cobertura en la mobilitat, de manera que millorin la qualitat assistencial i les necessitats de gestió en l’àmbit sanitari.

 

Per això s’ha iniciat un procediment de consulta preliminar de mercat (CPM) per mitjà d’una convocatòria oberta que permeti identificar solucions funcionals i tecnològiques i aconseguir els objectius plantejats en la Resolució dictada a aquest efecte el 7 de maig de 2020 i publicada en la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

 

Índex

  1. Situació actual del projecte
  2. Contacte
  3. Obertura de la convocatòria de la consulta preliminar de mercat (CPM)
  4. Acta de la Jornada de Consulta proponents CPM SISN2+
  5. Termini de vigència de la CPM del Projecte SISN2+
  6. Plataforma de Contractació del Sector Públic 

1. Situació actual del projecte 

8 de maig de 2020 

En data d’avui s’ha publicat en el web de la Plataforma de Contractació del Sector Públic el programa de la sessió informativa que tindrà lloc el 18 de maig de 2020 per videoconferència (via Microsoft® Teams). Es tracta d’una convocatòria oberta i gratuïta. No obstant això, és necessari enviar el formulari d’inscripció amb les dades de les persones que assistiran, a fi de poder coordinar la logística de la videoconferència. Aquest formulari també està disponible en el web de la Plataforma de Contractació del Sector Públic

Oberta la convocatòria per la CPM per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 7 de maig de 2020. 

En aquesta web i en la Plataforma de Contractació del Sector Públic s’informarà de les novetats dels avanços del projecte. 

2. Contacte 

Per rebre més informació sobre el Projecte SISN2 heu d’escriure al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

3.  Obertura de la convocatòria de la consulta preliminar de mercat (CPM) 

4. Acta de la Jornada de Consulta proponents CPM SISN2+

5.  Termini de vigència de la CPM del Projecte SISN2+ 

6. Plataforma de Contractació del Sector Públic 

Tots els documents publicats en aquesta web estan també disponibles en la Plataforma de Contractació del Sector Públic.