\ Hi formen part representants de totes les comissions tècniques que hi ha actualment als diferents hospitals, així com a professionals d'Atenció Primària de Mallorca

 

Atenció Primària de Mallorca ja disposa d’una Comissió Tècnica d’Alletament Matern. Aquesta comissió té com a principals objectius potenciar la promoció i el suport de l’alletament matern, promoure les bones pràctiques, i augmentar la prevalença i durada de l’alletament matern com a millor aliment per a l'infant.

 

Actuarà, a més, com a nexe d'unió entre els diferents nivells assistencials i per treballar de manera conjunta amb els equips multidisciplinaris per disminuir la variabilitat en la tramesa de la informació a la mare en tot el seu procés durant l'embaràs, el part i el puerperi, i la criança del lactant. És per aquest motiu que hi formen part representants de totes les comissions tècniques que hi ha actualment als diferents àmbits hospitalaris de l'Illa, així com a professionals d'Atenció Primària.

 

Per a tot això es considera necessari fer una aposta ferma per la formació de tots els  professionals que en un moment o altre estan o estaran en contacte amb la mare i l'infant, per tal de millorar el coneixements sobre l’alletament matern. També és important impulsar mesures de sensibilització i apropament a la població, per millorar la informació i la cobertura, seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut.

 

0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30