La Gerència d'Atenció Primària de Mallorca organitza entre el 20 d'octubre i el 18 de novembre el 3r Concurs fotogràfic d'imatges d'Atenció Primària de Mallorca. L'objectiu d'aquesta iniciativa és obrir una finestra al treball comunitari i d'atenció a la ciutadania que realitzen els professionals d'Atenció Primària de Mallorca. 

 

 

   BASES DE LA CONVOCATÒRIA

 

1.

 

Les fotografies presentades s'han de trobar en el marc de les activitats que du a terme Atenció Primària de Mallorca i ser inèdites. 

 

2. 

 

Per participar cal ser personal d'Atenció Primària de Mallorca. 

 

3. 

 

Es pot participar en grup. 

 

4. 

 

Cada participant o grup de participants pot presentar un màxim de 3 fotografies.

 

6. 

 

La mida de les fotografies ha de ser inferior a 25MB i el format ha de ser jpg

 

9.

 

Les fotografies presentades seran anonimitzades i valorades posteriorment per un jurat, format pels següents professionals de la Gerència d'Atenció Primària:

  • Dues persones del gabinet tècnic
  • Dues persones de l'equip directiu
  • Dues persones d'un equip d'atenció primària

 

10.

 

El concurs es podrà declarar desert quan les propostes presentades no reuneixin les condicions de qualitat suficient, i de la mateixa manera el jurat resoldrà qualsevol incidència que pugui plantejar-se derivada de la interpretació de les bases.

 

11.

 

S'exclouran les fotografies que es presentin fora de termini i que incompleixin els requisits previstos a les bases.

 

12.

 

L’autor/a, autors/es de les fotografies cedeix/en els drets d’explotació i comunicació pública de les fotografies seleccionades, per temps indefinit a la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.

 

13.

 

L'autor de la imatge ha de lliurar amb ella un exemplar del present consentiment informat signat per cada una de les persones que surten a les imatges. 

 

Per participar al concurs heu d'enviar les vostres candidatures al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. entre el 20 d'octubre i el 18 de novembre de 2021 ambdos inclosos, indicant:  

  • Nom i llinatges de l'autor o autors
  • Centre de treball
  • Càrrec i/o professió 
  • Telèfon
  • Correu electrònic 

 

Les dotze millors fotografies il·lustraran el Calendari d'Atenció Primària de Mallorca 2022.