El 30 de setembre de 2022, amb la seva primera reunió, ha quedat constituïda la Comissió Tècnica de Salut i Gènere d’AP Mallorca.

Té com a objectiu principal dur a terme accions per a la incorporació de la perspectiva de gènere en el marc de l’Atenció Primària de Mallorca.

Llegeix més: Comissió Tècnica de Salut i Gènere

Les subcomissions del Programa Pacient Actiu de cada hospital de Mallorca: Hospital Universitari Són Espases, Hospital Són Llàtzer, Hospital de Manacor i Hospital Comarcal d'Inca, tenen com a objectiu principal dur a terme accions per a la correcta implementació del Programa en l'àmbit dels hospitals públics de l'illa de Mallorca.

Llegeix més: Subcomissions del Programa Pacient Actiu a cada hospital

La Comissió de Seguretat del Pacient en Atenció Primària de Mallorca està constituida per un grup de treball multidisciplinar amb funcions de caràcter formatiu, consultor i investigador, al servei dels professionals i dels usuaris amb l'objectiu de realitzar accions que permetin la gestió del risc sanitari.

Llegeix més: Comissió de seguretat del pacient

 

 

La Comissió d’Atenció Urgent d'Atenció Primària de Mallorca té com a objectiu principal dur a terme accions per tal de prestar una atenció correcta en l'assistència urgent als centres de salut d'atenció primària. A més, assessora la Gerència d'Atenció Primària en temes relacionats amb l'atenció urgent als centres de salut, incloses la planificació, l'organització i la gestió dels recursos. 

 

Llegeix més: Comissió d'Atenció Urgent d'Atenció Primària

Agenda AP Mallorca

Maig 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31