La Unitat de Formació Continuada col·labora en la formació de pregrau, postgrau i doctorat dels professionals sanitaris als centres de salut d’atenció primària de Mallorca del mode següent:

 


  PREGRAUS D'INFERMERIA I DE FISIOTERÀPIA


Col·laborant en la formació dels estudiants del graus d’infermeria i de fisioteràpia de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears en virtut del Conveni de col·laboració entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Les pràctiques clíniques externes es regeixen per l’Acord normatiu núm. 10336, de 8 de juny de 2012, pel qual s'aprova la normativa de gestió de pràctiques externes dels estudiants de la UIB en empreses, entitats o institucions, i també per la normativa específica de pràctiques clíniques i de laboratori de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia.

A la intranet del Servei de Salut podeu consultar la informació sobre les rotacions i la distribució de les pràctiques clíniques segons la vostra especialitat: 

 


  CERTIFICATS DE TUTORS


El certificats s'expedeixen al final del curs escolar. El responsable dels alumnes del centre de salut ha d’emplenar el registre del nombre d’hores realitzades per cada tutor i i l'ha d'enviar per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

S’han de recollir personalment al Gabinet Tècnic, però en el mateix correu podeu demanar que us els enviem al vostre centre de salut.

 


RECONEIXEMENT DE LA FIGURA DE TUTOR/A CLÍNIC/A I COORDINADOR/A DE TUTORS I TUTORES DE PRÁCTIQUES CLÍNIQUES D'ESTUDIANTS D'INFERMERIA I DE FISIOTERÀPIA DE LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS. 


Per acreditar-se com a tutor universitari clínic (TUC) s’ha d’enviar la següent documentació:

- Nom complet, DNI i correu electrònic

- Còpia del certificat d’hores de tutorització del curs anterior, amb el mínim establert (100h o llindar específic), o bé certificat de coordinació docent.

- Còpia del certificat de realització del curs formatiu d’avaluació de pràctiques Clíniques (a partir del curs 2020-21)

Aquesta documentació s’ha d’enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 30 de setembre.

Cada curs acadèmic s’haurà de renovar la condició de TUC, específicament pel que fa al certificat d’hores de tutorització de pràctiques clíniques.

Avantatges de la figura de TUC

Aquells professionals sanitaris que hagin acreditat la seva condició de TUC per a un curs acadèmic tindran unes credencials d’accés a UIBdigital, la plataforma digital de la UIB.

Des d’aquesta plataforma podran accedir a diferents serveis, com són:

 • Accés a formació UIB, que anualment consta d’oferta variada com: escritura científica, presentació de projectes, ofimàtica, idiomes, competències digitals, etc.
 • Rebuda d’informació de les activitats i agenda de la UIB a travès dels seus butlletins informatius.
 • Accés amb credencials UIB a la biblioteca de la UIB.
 • Accés a un espai de comunicació de tutores i tutors clínics a l’espai d’aprenentatge virtual de la UIB, Aula Digital.
 • Carnet UIB, que implica:
  • Identificació com a part de la comunitat UIB
  • Preus UIB a CampusEsport: instal·lacions i serveis esportius de la UIB.
  • Preus UIB als diferents cursos i activitats que ofereixi la UIB (Formació continuada, Cursos d’estiu, Cursos del Servei d’Activitats Culturals, etc)
  • Programa PROMOUIB: entitats i empreses que ofereixen als membres de la comunitat universitària un conjunt de descomptes i altres avantatges en productes i serveis.

Més informació: Projecte de reconeixement de la figura de tutor/a clínic/a i coordinador/a de tutors i tutores de pràctiques clíniques d’estudiants d’infermeria i de fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears

 


  PREGRAU EN MEDICINA


Envieu per correu electrònic a la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. la sol·licitud de pràctiques de pregrau. I contacteu amb la Universitat de les Illes Balears (UIB)

 


  POSTGRAU (MÀSTERS, ESPECIALISTES UNIVERSITARIS...)


Enviau per correu electrònic a la Unitat de Formació Continuada (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. la sol·licitud de pràctiques de postgrau.

 


  ESTUDIS DE DOCTORAT


Per tramitar estudis de doctorat, contactau amb la Unitat d'Investigació.

Agenda AP Mallorca

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31