En el transcurs dels darrers anys hi ha hagut un augment exponencial d’iniciatives independents dels centres de salut de Mallorca en l’ús dels diferents canals de comunicació a Internet, hi trobem experiències pel que fa a la creació de blogs i diferents canals a les xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram i YouTube. Aquest fenomen sorgeix per dos factors: la necessitat de comunicació directa dels professionals sanitaris amb els ciutadans i el fet que la població utilitza cada cop més les xarxes socials.

Els professionals sanitaris d’Atenció Primària de Mallorca es troben amb la necessitat de difondre continguts de salut fiables i segurs, per tal que els ciutadans puguin tenir cura de la seva salut fugint dels falsos mites o informacions errònies que poden trobar a Internet. Així mateix, el món digital ofereix un escenari perfecte per tractar de conscienciar de la importància d’un ús responsable dels recursos sanitaris per tal de garantir la perdurabilitat del sistema. 

La Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, sensible a aquests canvis i necessitats, vol potenciar i donar suport a la presència dels centres de salut a les xarxes socials com una eina més de visibilitat i comunicació a nivell intern i extern. Seguint aquest objectiu s’ha creat el grup de treball #TuittersAPMallorca, en el qual hi treballen els responsables de les xarxes socials dels diversos centres. Així mateix la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca ha organitzat la I Jornada de comunicació en salut a APMallorca, un esdeveniment en el què els assistents podran ampliar coneixements i compartir experiències sobre com comunicar continguts de salut de qualitat a través de la xarxa. Dins de la jornada s'impartiran tres tallers: Gestió d’imatges a les xarxes socials, Coherència en una campanya de comunicació: planificació, creació i gestió d'una campanya de comunicació estratègica i #ComunicaSalutAP a Twitter

Amb aquesta jornada els professionals d’Atenció Primària de Mallorca volen traspassar les fronteres de la consulta per arribar a tota la comunitat i prescriure salut també a través d’Internet.

Informació i inscripcions a l'Agenda APMallorca

 

0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30