Protecció de dades personals

Tractament de les dades personals en el procediment de reconeixement de carrera professional

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril del 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de les dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD) i Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades, s’informa del tractament de dades personals consignades en la sol·licitud per participar en aquest procés de selecció.

El tractament de les dades de caràcter personal és necessari per complir una obligació d’interès públic, que consisteix en el procediment de reconeixement de carrera professional a les administracions públiques; en aquest cas, al Servei de Salut de les Illes Balears.

Les persones que estiguin interessades a participar en aquest procés de carrera professional, independentment del deure aportar la documentació requerida, han d’estar informades que el Servei de Salut pot fer les verificacions necessàries per comprovar l’exactitud de les dades personals consignades a la sol·licitud a fi de determinar si l’aspirant compleix els requisits per participar en aquesta convocatòria específica, de conformitat amb la disposició addicional vuitena de la Llei orgànica 3/2018.

Signant la sol·licitud, el sol·licitant autoritza que es publiquin al BOIB, a la seu electrònica de la CAIB, al web del Servei de Salut i, en general, en qualsevol altre mitjà establert a aquest efecte les dades de caràcter personal necessàries per als actes de tràmit i resolució que es derivin del procés de carrera professional.

 

Responsable del tractament de les dades

Direcció de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears, amb seu al carrer de la Reina Esclarmunda, 9, de Palma, el correu electrònic de contacte de la qual és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Finalitat del tractament de les dades

Gestió, tramitació i resolució dels procediments de reconeixement del nivell de carrera professional del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears.

Categories de les dades

– Dades de caràcter identificador: nom, número del document d’identitat, domicili, data de naixement, adreça, telèfon i correu electrònic a efectes de notificacions.

– Dades acadèmiques i professionals: requisits i mèrits, titulacions, formació, avaluacions del rendiment i compromís amb l’organització i l’experiència professional.

Cessió de dades personals a altres entitats o organismes

– Conselleria o organisme públic a què està adscrit el lloc de feina, per valorar els mèrits al·legats i acreditats en el procés de carrera. Contacte: carrer del Gremi de Sabaters, 21 (polígon de Son Castelló, Palma); telèfon de contacte: 971 70 44 06/07; correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

– Conselleria o organisme públic competent en matèria de funció pública per a la inscripció a l’expedient personal.
– Butlletí Oficial de les Illes Balears, en compliment de les obligacions que estableix la normativa per al personal del Servei de Salut de les Illes Balears.

– Administració de justícia: en cas que algun jutjat o tribunal requereixi l’expedient del procediment.

Conservació de dades

Els terminis de conservació de les dades seran els necessaris per complir la finalitat del procediment i els que determina la legislació d’arxius per a les administracions públiques, d’acord amb l’article 26 de la Llei orgànica 3/2018.

Publicació de dades personals

El nom complet dels participants i un mínim de quatre dígits del document d’identitat es publicaran en el BOIB, de conformitat amb la normativa que regula aquest procediment de reconeixement de carrera professional.

Exercici de drets i reclamacions

Les persones afectades pel tractament de dades personals tenen dret a sol·licitar al Servei de Salut de les Illes Balears que confirmi si les seves dades són objecte
de tractament, a més dels drets d’accedir a les dades personals, de rectificar-les o suprimir-les, de limitar-ne tractament o d’oposar-s’hi i de sol·licitar que no s’incloguin dades en tractaments automatitzats (i fins i tot, de retirar el consentiment, si escau, en els termes que s’estableixen en l’RGPD). També tenen dret a la portabilitat de les dades en els termes que l’exercici d’aquest dret pugui afectar el procés de selecció. L’exercici d’aquests drets es pot sol·licitar davant del responsable del tractament per mitjà del procediment «Sol·licitud d’exercici de drets en matèria de protecció de dades personals», que es determina a la seu electrònica de la CAIB (seuelectronica.caib.es).

Conseqüències de no facilitar dades

No presentar les dades necessàries implicarà que el sol·licitant quedi exclòs del procediment de reconeixement del nivell de carrera professional.

Decisions automatitzades

No es faran decisions automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils, amb les dades personals dels aspirants.

Transferència en altres estats

Les dades no es transferiran a altres estats. Delegació de Protecció de Dades Servei de Salut de les Illes Balears, carrer de la Reina Esclarmunda, 3, 07003 Palma.

Reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades

Les persones que considerin que el tractament de les dades personals no s’ajusta al que estableix la normativa aplicable o que les peticions presentades davant el Servei de Salut de les Illes Balears o la Delegació de Protecció de Dades no han estat ateses degudament en el termini d’un mes, o si consideren que la resposta obtinguda no ha estat satisfactòria, poden presentar una reclamació de tutela de drets davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es)