Butlletins de l'Oficina de Seguretat

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

IBSALUT INFORMA

 • 12/05/2022 - Núm.7 - REVISTA IBSALUT INFORMA

  Ja està disponible el número 7 de la revista IB-SALUT informa de maig 2022, un mitjà amb informació d’interès per al personal del Servei de Salut.

 • 20/12/2021 - ORDRE DE SERVEI proves de detecció del SARS-CoV-2 en professionals del Servei de Salut de les Illes Balears

  Per aplicar el que disposa l’Acord del Consell de Govern de 13 de desembre de 2021 sobre les proves de detecció del SARS-CoV-2, autoritzades pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, el director general ha dictat una Ordre de servei, que és de compliment obligat, per la qual cosa us demanam que hi col·laboreu al màxim.

  Tots els professionals del Servei de Salut haureu d'emplenar, abans del 31 de desembre de 2021, el FORMULARI CCD TREBALLADORS IBSALUT.

 • 11/11/2021 - Lletra de desempat per a nous processos de la borsa única

  El 10 de novembre de 2021, la Comissió de Seguiment de Borsa Única va dur a terme el sorteig per establir la lletra de desempat en la classificació dels nous processos de borses d’ocupació per a la selecció de personal temporal estatutari i de crides: la lletra resultant va ser la Ñ.

  Aquest criteri de desempat s’aplicarà en els nous processos que es convoquin a partir d’aquesta data.

 • 28/04/2021 - AVÍS IMPORTANT PER ALS CANDIDATS DE NOUS PROCESSOS SELECTIUS DEL SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

  En la propera convocatòria i en endavant, per participar en els processos selectius de concurs oposició del Servei de Salut de les Illes Balears haureu de fer la inscripció electrònica.

  Per això, és imprescindible que disposeu del Certificat digital de persona física i de l'aplicació de Signatura electrònica.

  Des de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals us recomanam que consulteu aquesta guia per saber com fer-ho.

 • 11/03/2021 - Notificació i Registre d'Agressions (NIRA) als professionals

  Disponible per a tots els professionals del Servei de Salut l’aplicació informàtica NIRA, per facilitar el registre, la investigació i l’anàlisi de les agressions d’usuaris a professionals

Butlletí núm. 40 - any 2015 - Decàleg de seguretat a l’estiu

Publicam (i celebram) l’edició número 40 del nostre BUTLLETÍ INFORMATIU i volem aprofitar l’avinentesa per oferir-vos el nostre decàleg de seguretat de la informació, a fi de gaudir de les merescudes vacances d’estiu d’una manera segura.

Aquestes són les nostres recomanacions:

 1. Revisau el correu electrònic per identificar missatges sospitosos, que puguin posar en perill la vostra informació.
 2. Comprovau que l’antivirus dels vostres dispositius està actualitzat i analitzau l’equip per cercar amenaces.
 3. Sigueu prudent a l’hora de publicar informació personal a les xarxes socials i revisau la vostra configuració de privacitat. La informació publicada a les xarxes socials pot ser utilitzada per terceres persones amb no bones intencions: per exemple, si heu publicat que partiu de viatge i no sereu a ca vostra.
 4. Xifrau el contengut del portàtil, de la tauleta o del telèfon mòbil i feis còpies de seguretat de la informació, ja que hi ha el risc de perdre aquests dispositius o que us els robin.
 5. Evitau emprar xarxes sense fil públiques a centres comercials, aeroports, hotels, etc. Si ho feis, evitau accedir a serveis bancaris o en què hagueu de proporcionar les vostres credencials d’accés, si la connexió o la pàgina no són de confiança.
 6. Aprofitau per actualitzar les vostres contrasenyes de manera segura (s’ha de fer almenys una vegada l’any), i assegurau-vos que siguin fàcils de recordar però difícils d’endevinar.
 7. Actualitzau els vostres coneixements de seguretat llegint articles o notícies relacionats amb la seguretat de la informació, i inscriviu-vos en la propera edició del curs en línia del Codi de bones pràctiques si encara no ho heu fet.
 8. Tengueu precaució amb els equips públics a on us connecteu durant les vacances per consultar el correu electrònic, ja que en moltes ocasions poden estar infectats i/o capturar les vostres contrasenyes.
 9. Revisau la fiabilitat de les pàgines i de les plataformes de pagament a l’hora de fer compres per Internet.

Finalment, el més important:

 1. Recordau tots aquests consells per gaudir de les vacances d’una manera responsable i segura, i així evitar possibles problemes que us les puguin desbaratar.

 

L’octubre tornarem amb la propera edició del curs en línia del Codi de bones pràctiques. Ara és el moment de matricular-s’hi! Del 22 de juny al 3 d’agost de 2015, ambdós inclosos.Us recordam que el curs està disponible per a tots els professionals del Servei de Salut que es vulguin matricular mitjançant l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP), i el procediment d’inscripció que estableix la Resolució per la qual s’aprova el Pla de formació per al personal del Servei de Salut per a l’any 2015.