Compra pública innovadora

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

Intel IB-SALUT: Gestió Intel·ligent de les Emergències del 061 i Registre Automatitzat Intel·ligent de Pacients Desplaçats

Els objectius fonamentals del Servei de Salut de les Illes Balears són, entre d’altres, garantir que les prestacions es gestionin de manera eficient, i garantir, avaluar i millorar la qualitat del servei al ciutadà. D'altra banda, té assignades les funcions de gestió i administració dels centres, serveis i establiments de promoció i protecció de la salut i de prevenció i atenció sanitària i sociosanitària integrats i adscrits orgànicament i funcionalment al Servei de Salut.

El projecte, que tindrà un pressupost estimat de 5 milions d'euros, podrà ser cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), per mitjà de la Línia de Foment d'Innovació des de la Demanda per a la Compra Pública d'Innovació (Línia FID-CPI) mitjançant el Ministeri de Ciència i Innovació (MCIN).

Per executar el projecte s'emprarà l'instrument de Compra Pública d'Innovació (CPI). Es fomentarà, així la innovació com a l'eina clau per abordar els reptes següents:

 

  • Repte 1. Gestió intel·ligent de les Emergències del 061. L'objectiu és crear una plataforma digital intel·ligent que permeti a l'equip del SAMU 061 del Servei de Salut de les Illes Balears la presa de decisions informada en temps real.

 

  • Repte 2.Registre automatitzat intel·ligent de pacients desplaçats. L'objectiu és dotar al Servei de Salut d'una eina intel·ligent de registre poblacional automatitzat a partir de la lectura i processament de documents d'identificació i de la integració i rastreig de les bases de dades disponibles per al Servei de Salut.

 

Per això, s'ha iniciat un procediment de Consulta Preliminar al Mercat (CPM) per mitjà d'una convocatòria oberta que permeti identificar solucions innovadores, funcionals i tecnològiques, i aconseguir els objectius plantejats en la Resolució dictada a aquest efecte el 31 de març de 2022 i publicada en la Plataforma de Contractació del Sector Públic. 

Índex

  1. Situació del projecte
  2. Contacte
  3. Obertura de la convocatòria de la Consulta Preliminar al Mercat (CPM)
  4. Jornada de Llançament de la Consulta Preliminar al Mercat (CPM)
  5. Termini de vigència de la CPM
  6. Plataforma de Contractació del Sector Públic

1. Situació actual del projecte

En data d'avui s'ha publicat en la web el programa de la Jornada de Llançament de la Consulta Preliminar al Mercat que tindrà lloc el 6 d'abril de 2022 per videoconferència (via Microsoft® Teams). Es tracta d'una convocatòria oberta i gratuïta. No obstant això, és necessari enviar el formulari d'inscripció amb les dades de les persones que hi assistiran, a fi coordinar la logística de la videoconferència.  

 

6 d'abril

Oberta la convocatòria per a la CPM per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 31 de març de 2022. En aquesta web i en la Plataforma de Contractació del Sector Públic s'informarà de les novetats dels avanços del projecte. 

 

2. Contacte

Per rebre més informació sobre el Projecte Intel IB-SALUT podeu escriure un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

3. Obertura de la convocatòria de la Consulta Preliminar al Mercat (CPM)

Documents de la jornada:

Programa de la Jornada de Llançament de la CPM (6 d'abril de 2022, 11.30 hores).

Formulari d'inscripció

 

4. Jornada de Llançament de la CPM Intel IB-SALUT

 

5. Termini de vigència de la CPM de l'Intel IB-SALUT

Es podran enviar propostes al correu electrònic fins al dia 6 de maig de 2022. 

 

6. Plataforma de Contractació del Sector Públic

Tots els documents publicats en aquesta web estan també disponibles en la Plataforma de Contractació del Sector Públic.