\ Es tracta de 50 places de residents de medicina i 14 d’infermeria familiar i comunitària

Atenció Primària de Mallorca ha donat la benvinguda a seixanta-quatre residents en un acte que ha tengut lloc a la sala d’actes de l’Hospital Son Llàtzer. Es tracta de 50 residents de medicina (MIR) i 14 d’infermeria familiar i comunitària (IIR). Enguany s’ha doblat l’oferta formativa de professionals de la salut a fi de lluitar contra la manca de professionals que afecta l’AtencióPrimària en els darrers anys.

Com a novetat d’enguany, hi ha cinc nous centres docents acreditats. Es tracta dels CS Pont d’Inca-Martí Serra, CS Emili Darder (Palma), CS Platja de Palma-Ca’n Pastilla (Palma), CS Serra Nord (Sóller) i CS. Son Rutlan–Aragó (Palma)

Aquests se sumen a altres centres que ja funcionen com a docents des de fa anys: CS Calvià–Santa Ponça, CS Escola Graduada (Palma), CS Sa Torre (Manacor), CS Son Pisà (Palma), CS Camp Redó (Palma), CS Coll d’en Rabassa (Palma), CS Sant Agustí (Palma), CS Son Gotleu (Palma) CS Son Serra-la Vileta (Palma), CS Trencadors (S'Arenal de Llucmajor).

Els centres de salut docents acreditats per formar residents pel Ministeri han de complir uns criteris assistencials, investigadors i docents propis per a cada especialitat. Una vegada el resident o la resident ha escollit el centre docent, se li assigna un tutor o una tutora d’Atenció Primària, que serà responsable de la seva formació, i hi mantindrà una relació continuada durant els quatre anys de residència.

0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30