\ S’ha pogut visitar lliurement entre les 8.30 h i les 14.00 h
 
\ S’han establert diferents “racons” dedicats a la promoció de la salut, la respiració, la maternitat, o la salut bucodental

El Centre de Salut Valldargent (Palma) ha organitzat avui la I Jornada de portes obertes, entre les 8.30 h i les 14.00 h, on s’han ofert un conjunt d’activitats i tallers dirigits als ciutadans. Al matí s’ha dut a terme una ruta saludable especial en direcció a Es Baluard formada per usuaris del centre, adolescents i infants. Durant tota la jornada, al vestíbul d’entrada del centre s’han establert diversos “racons” dedicats a la promoció de la salut; a la respiració; a l’educació sexual, la maternitat o la menopausa i a la salut bucodental. També s’han realitzat tallers de relaxació i de cuina saludable i econòmica.
 
A les nou i mitja s’ha donat la sortida de la ruta saludable en direcció a Es Baluard, en la qual han participat tres grups ben diversos: els usuaris del centre que surten habitualment cada divendres, un grup d’infants de l’Escola Infantil Itaca i un grup d’adolescents de l’Institut d’Educació Secundària Politècnic. En el lloc de trobada, Es Baluard, els adults han visitat el museu i els més petits han fet un berenar saludable a l'aire lliure. En tornar al centre s’ha donat la benvinguda als participants amb una mostra de fotografies i diapositives de tots aquests anys que fa que la ruta està en marxa.
 
 
Des de les 8:30 i fins les 14:00 hores, en el vestíbul del centre de salut s’ha posat a disposició dels ciutadans diversos racons: el racó de la promoció de la salut, amb un arbre d’expectatives on els participants han penjat els seus desitjos per millorar la seva salut; el racó respiratori, on s’han fet proves per mesurar la capacitat pulmonar; el racó de la comare, amb consells sobre educació sexual, maternitat o menopausa, i el racó d’odontologia, on s’han après tècniques de raspallat dental, o hàbits d’higiene i aliments saludables per a les dents.
 

 
També s’han dut a terme dos tallers: un de relaxació, que vol transmetre la necessitat d’aprendre a relaxar-se per afrontar l’estrès de la vida diària, enfortir-se físicament, psíquicament i emocionalment, i un altre de cuina saludable i econòmica, dirigit per un professor de cuina, on els participants han après a cuinar dos plats saludables amb productes de temporada,  sota els conceptes de la dieta mediterrània i amb degustació final.
 
0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30