El  8 de juny tindrà lloc la Jornada d’Investigació a l’Atenció Primària de Mallorca, organitzada bianualment per la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca i l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

Aquesta activitat té per objectiu compartir els darrers avenços en la recerca en atenció primària; així com, discutir-los i mostrar a la comunitat científica els projectes en fase d’elaboració o estudi.

La Jornada es farà al Centre de Cultura de Palma (Sa Nostra), iniciant-se dijous 7 de juny horabaixa amb la realització de tres tallers: Iniciació al disseny i elaboració de revisions sistemàtiques de la literatura, Investigació participativa en salut: ampliant les mirades i Incorporació de la perspectiva de gènere a la investigació.

El matí del divendres 8 de juny entre les 8.00 i les 15.00 h es desenvoluparà el programa científic amb la realització de dues taules rodones, comunicacions orals i dues conferències. La conferència inaugural anirà a càrrec del Dr. Gonzalo Grandes de la Unitat d’Investigació d'Atenció Primària de Bizcaya que parlarà sobre cerca en implementació. Per altra banda, la Dra. Carmen Cabezas, subdirectora General de Promoció de la Salut de Catalunya, clausurarà la jornada amb la seva ponència sobre recerca en prevenció i promoció a atenció primària.

El termini per a presentar comunicacions finalitza el dilluns 21 de maig, podeu consultar el requisits del resum a l’apartat  Jornada d'Investigació- Presentació de treballs d’aquesta web.

La inscripció a la jornada estarà oberta fins el 6 de juny, tots els inscrits seran admesos. No cal confirmació.

0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30