Notícies

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

Salut habilita els centres COVID Exprés per facilitar la tramitació de baixes per la COVID-19

L’objectiu d’aquesta mesura és alliberar els centres de salut d’aquesta feina per tal de continuar millorant l’accés a l’atenció primària

 

El Servei de Salut de les Illes Balears habilita a partir del 7 de juliol els centres COVID exprés per facilitar la tramitació de baixes per raó de la COVID-19. L’objectiu d’aquesta mesura és alliberar els centres de salut d’aquesta feina i així continuar millorant l’accés a l’atenció primària.

 

Les persones amb un autotest positiu en COVID-19 que pel seu estat de salut no puguin anar al centre de feina i necessitin tramitar una baixa laboral podran telefonar a Infosalut Connecta 971 220 000 per iniciar el procés que fins ahir es tramitava en els centres de salut.

 

Mitjançant Infosalut Connecta se’ls tramitarà una cita per fer-se una prova d’antígens a una unitat COVID Exprés en cas de tenir el resultat d’un autotest. Si ja compten amb una prova diagnòstica feta per un professional sanitari se’ls tramitarà una cita telefònica amb un metge de família per fer l’avaluació de l’estat de salut i si pertoca es tramitarà la baixa laboral.

 

El Servei de Salut té habilitats centres de COVID Exprés a:

  • Mallorca a l’antic Hospital Son Dureta (Palma), al carrer del General Luque (Inca) i a Via Palma, 140, de Manacor
  • Eivissa, a l’Hospital Can Misses
  • Formentera, al carrer de la Venda des Brolls
  • Menorca, a les UVAC de Maó, Canal Salat i es Mercadal.

invalid quix collection shortcode!