Sistemes d’informació clínico-administratius (SIS)

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

IBSALUT INFORMA

 • 28/04/2021 - AVÍS IMPORTANT PER ALS CANDIDATS DE NOUS PROCESSOS SELECTIUS DEL SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

  En la propera convocatòria i en endavant, per participar en els processos selectius de concurs oposició del Servei de Salut de les Illes Balears haureu de fer la inscripció electrònica.

  Per això, és imprescindible que disposeu del Certificat digital de persona física i de l'aplicació de Signatura electrònica.

  Des de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals us recomanam que consulteu aquesta guia per saber com fer-ho.

 • 28/04/2021 - Núm.5 - REVISTA IBSALUT INFORMA

  Ja està disponible el número 5 de la revista IB-SALUT informa d'abril 2021, un mitjà amb informació d’interès per al personal del Servei de Salut.

 • 11/03/2021 - Notificació i Registre d'Agressions (NIRA) als professionals

  Disponible per a tots els professionals del Servei de Salut l’aplicació informàtica NIRA, per facilitar el registre, la investigació i l’anàlisi de les agressions d’usuaris a professionals

 • 08/03/2021 - L’examen del concurs oposició de la categoria d’infermeria d’urgències d’atenció primària es realitzarà el 6 de juny

  L’examen del concurs oposició per cobrir les places vacants de la categoria d’infermeria d’urgències d’atenció primària es realitzarà el dia 6 de juny de 2021, a les 11.00 hores, a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa. Les seus de la prova es publicaran els propers dies en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web del Servei de Salut de les Illes Balears www.ibsalut.es

Sistemes d’informació clinicoadministratius (SIS). Informació per a professionals

En l’actualitat, tots els centres del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-SALUT) disposen d’un sistema d’informació clinicoassistencial i d’un alt grau d’informatització. 

Sistema d’informació hospitalària (HIS)

Tots els hospitals –a excepció de l’Hospital Universitari Son Espases, que té Millenium– tenen implantat Health Care Information Systems (HCIS) com a eina per a la gestió del pacient i de la seva història clínica.

Sistemes d’informació departamentals

En els diferents hospitals del Servei de Salut de les Illes Balears, també es disposa d’altres sistemes d’informació departamentals amb diferents solucions, que ajuden a millorar i gestionar l'assistència sanitària de les Illes Balears.