Convocada la tercera edició del Concurs de Relats Curts

Atès l’èxit d’anys anteriors, l’Hospital Universitari Son Espases ha convocat la tercera edició del Concurs de Relats Curts, al qual poden concórrer tant el personal del centre hospitalari com els usuaris. El termini per presentar-s’hi venç el 28 de febrer de 2021, a les 23.59 hores. A diferència d’edicions anteriors, el relat ha de fer referència a Son Espases, atès que enguany celebra el seu desè aniversari.

 

Els requisits per participar en el III Concurs de Relats Curts de l’Hospital Universitari Son Espases són que el relat ha de ser una creació original de la persona participant i que no pot superar les 500 paraules, sense comptar-hi el títol. El relat es pot presentar en qualsevol de les dues llengües oficials de les Illes Balears i la temàtica s’ha de centrar en l’Hospital, però no pot ser contrària al bon nom, al prestigi o a la imatge de Son Espases. El relat no es pot utilitzar tampoc com a mitjà publicitari de cap producte o servei.

 

Les persones participants han d’enviar el relat en emplenar el formulari que es pot trobar en el portal web de Son Espases (www.hospitalsonespases.es) o, directament, des de la pàgina web https://es.surveymonkey.com/r/relats2020huse. A més del títol i del text, cal consignar-hi un pseudònim i un número de telèfon de contacte. El Jurat concedirà quatre premis, que consisteixen en sengles llibres electrònics, i quatre accèssits, i farà pública la decisió el 23 d’abril de 2021.