Notícies de l'Àrea de Salut de Menorca

Servei de Salut de les Illes Balears (IB-SALUT)

Senda Rodríguez, nomenat supervisor d'infermeria del Servei d'Urgències de l'Hospital General Mateu Orfila

El gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Manuel Yebra, ha nomenat Senda Rodríguez Sánchez nou supervisor d’infermeria del Servei d’Urgències de l’Hospital General Mateu Orfila, càrrec que ocupa a partir d’ahir, dilluns 18 de maig.

Diplomat en infermeria per la Universitat de Granada, Rodríguez és expert en dietètica i nutrició, nutrició pediàtrica, i educació per a la salut en la infantesa i l’adolescència. Treballa a l’hospital de Menorca des de 2007, després d’uns primers anys d’experiència professional a l’Hospital Torrecárdenas i a l’Hospital de Poniente, ambdós a Almeria.

Reforç
D’altra banda, la Direcció de l’Àrea de Salut de Menorca ha decidit reforçar l’equip d’infermeria per als torns de nit del Servei d’Urgències hospitalàries i de la Unitat de Cures Intensives (UCI). Es tracta de personal que depèn directament de la Direcció d’Infermeria del centre amb l’objectiu que pugui acomplir una funció polivalent segons les necessitats i la càrrega assistencial de cada moment que presentin ambdós serveis. En aquest sentit, el tercer infermer passarà a l’UCI en el cas de l’ocupació completa d’aquesta unitat, sempre que ho permeti l’ocupació d’urgències en aquell moment.

La mesura es va implementar aquest diumenge, i es preveu que l’1 de juny es torni a ampliar la plantilla d’infermeria d’atenció especialitzada amb dues noves places de polivalència, que aniran rodant per diferents serveis de l’Hospital.