Logo ASEF

Vaccinacio militars

\ S’amplia el nombre de línies de vacunació fins a les 11, repartides entre Can Misses i els centres de salut de Santa Eulària i Sant Antoni de Portmany

\ Aquest reforç permetrà reorganitzar els recursos d'infermeria i destinar-los a unitats on hi ha més demanda assistencial

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera rebrà a partir d'aquesta setmana el suport de tres equips militars per ampliar línies i agilitar la vaccinació contra la COVID-19 a Eivissa.

Els militars sanitaris —tres infermers, tres administratius i un conductor— ajudaran en les tasques de vaccinació en els tres punts habilitats actualment per a la vaccinació a Eivissa: l'Hospital Ca Misses (2a planta de l'edifici J) i els centres de salut de Santa Eulària des Riu i Sant Antoni de Portmany.

Aquest reforç permetrà ampliar el nombre de línies operatives, reorganitzar els recursos d'infermeria i destinar-los a unitats en què hi ha més demanda assistencial.

Dels tres equips de militars, un estarà a l'Hospital Ca Misses, un altre acudirà al centre de salut Sant Antoni de Portmany i el tercer serà compartit pel centre de salut Santa Eulària des Riu i l'Hospital Can Misses. Aquests equips faran torns de dotze hores, de 8 a 20 h.

Amb aquest suport hi haurà onze línies de vaccinació a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera: quatre a l'Hospital Can Misses, tres a l'Hospital de Formentera i dos a cada centre de salut de Sant Antoni de Portmany i de Santa Eulària des Riu.

Cal recordar que els punts de vaccinació esmentats estan destinats a les persones en les franges d'edat habilitades en l'aplicació BitCita. La resta de centres de salut vaccinen persones que han de rebre la primera dosi.

L'Àrea de Salut ha ampliat recentment horaris, dies i línies de vaccinació per respondre a la demanda. Així, a Can Mises (edifici J) es vaccina del dilluns al diumenge de 8 a 20 h, i en els centres de salut del dilluns al dissabte.