Logo ASEF

/ Els menuts han elaborat un total de 170 postals nadalenques per repartir-les entre els pacients hospitalitzats

/ Els zeladors Antonio Cruz, Domingo Martínez i Francisco Ayala han recollit les targetes i les han entregades a cada planta

Els alumnes d’educació primària i infantil del CEIP Cas Serres (Eivissa) han reprès les felicitacions de Nadal als pacients ingressats a l’Hospital Can Misses després de la cancel·lació de l’any passat, deguda a la pandèmia. Ja en són cinc els anys —sis des de l’inici d’aquesta iniciativa— en què, d’una manera entranyable i original, els infants de Cas Serres feliciten i animen amb postals nadalenques els pacients hospitalitzats durant les dates prèvies a Nadal.

Els alumnes han entregat a Antonio Cruz, cap dels zeladors de l’Hospital, i als zeladors Francisco Faustino Ayala i Domingo Martínez les 170 postals que han confeccionat, que van dirigides especialment als pacients ingressats a les unitats d’hospitalització de Medicina Interna, Traumatologia i d’altres especialitats mèdiques, amb la missió de fer més suportable l’estada en els dies previs a Nadal amb emotius missatges d’ànim.

A les 10.30 hores, els alumnes i els professors esperaven els zeladors Antonio Cruz i Francisco Ayala, que han acudit al centre escolar per recollir les felicitacions a fi de dur-les directament a l’Hospital. A les 11.30 hores, els tres zeladors han deixat les postals a Marta Fernández, tècnica en cures auxiliars d’infermeria, i a Raquel Marí, infermera, perquè les entregassin als pacients hospitalitzats. Poc després, el personal d’infermeria les ha repartides a cadascuna de les persones ingressades, que les han rebudes amb agraïment i afecte, com cada any.

La primera persona que ha rebut la postal ha estat Carlos, que des de fa una setmana està ingressat a la unitat de Traumatologia i avui rebrà l’alta, a qui el gest dels infants de Cas Serres li ha semblat «molt entranyable i bonic. Rebre aquesta mostra d’afecte quan estàs hospitalitzat és molt emotiu». Després d’ell, Francisca ha rebut la felicitació de mans d’Antonio Cruz, igual que la companya d’habitació, Maria, totes dues ingressades a la planta de Traumatologia.