Logo ASEF

\ "Races x life” és un esdeveniment impulsat per la Federació Balear d'Automobilisme per apropar aquest esport als nens ingressats i celebra la seva 2a edició

\ Els pilots exposaran els vehicles de competició per apropar el món del motor a nens i grans

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha presentat avui amb la Federació Balear d'Automobilisme (FAIB), l'esdeveniment Races x Life, que se celebrarà el matí del dissabte 22 de juny, a la Plaça del Futur a l'entrada de l'Hospital Can Misses.

La Jornada, segons han explicat els organitzadors, José Joaquín Fernández, Juan José Roig i Francisco Javier Marí, de la FAIB, acompanyats del gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Enrique Garcerán, Bartolomé Bonet i Cecilia Martínez, cap i supervisora del Servei de Pediatria, "va adreçada principalment als nens i adults ingressats a l'Hospital Can Misses, però oberta a tota la societat".

Races x Life se celebrarà conjuntament a quatre hospitals de les Illes Balears, a l'Hospital Universitari Son Espases, Hospital Comarcal d'Inca, Hospital Son Llàtzer i Hospital de Manacor.

L'esdeveniment començarà a les 10 h i finalitzarà a les 13.30 h. Els assistents tindran l'oportunitat de conèixer i pujar a trenta vehicles de competició (curses, karts o car cross) i conversar amb els pilots als boxs que tindrà cada vehicle.

Els pilots Joaquín Losada, Jordi Berruezo, Marcelo Torres, Marc Moreno, Toni Palau, Francesc Verdugo, Cèsar Tur, Micaela Tur, Francisco Javier, Adrià Alcántara, Jordi Amenos, Álvaro, Andres, Victor Costa, Miquel Marí, Juanan Orvay, Miguel Escandell , Melcior, David Montero, Vicente Bufí i David Novo obriran les portes dels seus vehicles perquè el públic que s'acosti a Can Misses i els pacients puguin gaudir d'una jornada de motor d'alta competició que també comptarà amb múltiples activitats per a tota la família.

Els pilots exposaran els vehicles de competició per acostar el món del motor a nens i grans.