Logo ASEF

A partir de dimecres 2 de novembre els usuaris ja podran acudir per rebre la dosi de record covid i la vacuna de la grip, a l'edifici J de l'Hospital Can Misses, de dilluns a divendres de 8.30 ha 19.30 i els dissabtes de 8.30 ha 14.30 h.

Poden rebre aquestes vacunes els mateixos grups d'edat que s'estaven vacunant en aquest moment, és a dir, més grans de 60 anys i menors de 60 anys amb condicions de risc de salut, a més de professionals dels centres sanitaris i sociosanitaris de tots els nivells.

A l'illa de Formentera la vacunació sense cita es podrà dur a terme a l'Hospital de Formentera de dilluns a divendres de 16 ha 19 h i els dissabtes de 10.15 ha 13 h.

Els punts de vacunació restants de l'illa d'Eivissa, és a dir CS Santa Eulària i CS Sant Antoni continuaran vacunant encara que prèvia cita a l'aplicació BITCita o a InfoVacuna COVID.

Els altres cinc centres de salut d'Eivissa continuaran vacunant amb les infermeres de contingència (les assignades a cada usuari) prèvia cita o també se'ls podrà oferir als usuaris que acudeixin a qualsevol altra consulta, sempre que pertanyin als grups de vacunació aprovats per l'estratègia de vacunació en aquell moment.