Logo ASEF

Setmana mobilitat

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat amb una caminada organitzada pel Centre de Salut Vila que ha sortit a les 9.30h del centre de l'Avinguda 8 d'agost fins a Sa Punta de la Platja de Talamanca i que ha tornat al centre de salut en una ruta que ha durat més d'una hora, en un recorregut de 3 km. L'objectiu d'aquesta activitat és visibilitzar la mobilitat sostenible.

Hi han participat més d'un centenar de persones dels grups Rutes Saludables C.S Vila, Eivissa Gent Gran (Consell d'Eivissa), Rutes AEFF (Associació Espanyola Contra el Càncer), Responsables programa de Rutes Saludables de Santa Eulària des Riu i Sant Antoni de Portmany i grup de gent gran de l'Ajuntament d'Eivissa.

Estela Terrer, responsable del Programa Rutes Saludables del Centre de Vila agraeix "la resposta de la societat eivissenca a la crida i anima tothom a mantenir un estil de vida saludable i que inclogui l'exercici moderat".

La Setmana Europea de la Mobilitat és la principal campanya de sensibilització de la Comissió Europea sobre mobilitat urbana sostenible. Fomenta el canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents. El tema anual per a aquest any 2022 és 'Millors connexions' i té com a objectiu difondre els beneficis de l'ús de modes de transport sostenibles. Amb més pobles i ciutats unint-se cada any, la campanya continua impulsant Europa cap a la mobilitat urbana sostenible.