Cuidar la salut

Les vostres decisions són importants per a la vostra salut

En quines altres fonts fiables et pots mantenir informat sobre el nou coronavirus, COVID-19?

Els professionals sanitaris del Servei de Salut de les Illes Balears t'oferim una sèrie de recursos informatius de fonts fiables on pots estar al corrent de les darreres notícies de la crisi sanitària de la COVID-19.

Informa't sobre la COVID-19 en fonts de confiança

coronavirus.caib.cat

Govern dels Illes Balears (GOIB)

Espai web oficial del Govern dels Illes Balears (GOIB) on s'ofereix informació actualitzada sobre el coronavirus COVID-19 en la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Sala de premsa

Govern dels Illes Balears (GOIB)

Espai web oficial del Govern dels Illes Balears (GOIB) on s'ofereixen les notes de premsa: informació actualitzada sobre el coronavirus COVID-19 en la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Infosalut

Butlletí de Gestió del Coneixement

Selecció de notícies sobre el nou coronavirus (COVID-19), així com informació actualitzada de les autoritats sanitàries i una selecció de recursos d'informació científica sobre aquest tema.

IB3

Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears

Accés directe a la selecció de notícies publicades sobre el nou coronavirus (COVID-19) per IB3, Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Enllaços d'interès

Et recomanem aquesta selecció de pàgines web oficials d'institucions sanitàries amb informació sobre la malaltia per nou coronavirus, COVID-19:

Informació COVID-19 en llengua de signes

La Federació de Persones Sordes de les Illes Balaears facilita la informació que el Govern de les Illes Balears (GOIB) publica al seu web i al seu canal Youtube amb enllaços directes i la majoria adaptats a ILSE.

Videoteca COVID-19

Selecció de vídeos sobre la COVID-19 de la Conselleria de Salut i Consum i del Servei de Salut de les Illes Balears, dirigits a pacients i ciutadans i ciutadanes.

Twitter en directe

Selecció dels darrers tuits publicats en la xarxa social Twitter dels comptes oficials d'institucions sanitàries i de les Illes Balears.


Experiència i satisfacció amb la pàgina web del Servei de Salut de les Illes Balears

Amb la finalitat de millorar la vostra experiència com a usuari de la pàgina web d'Ibsalut, sol·licitem que empleneu aquest qüestionari. Emplenar-ho només us agafarà uns tres minuts. Les dades seran tractades de manera anònima i únicament per a aquest fi.