Notícies

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

Carregament mascaretes

Arriba a les Illes Balears un nou carregament amb 5 milions de mascaretes quirúrgiques

El Servei de Salut ha enviat el material a la nau del polígon de Son Castelló per emmagatzemar i distribuir-lo posteriorment a la resta de centres insulars

Les Illes Balears han rebut avui per la via aèria un nou carregament procedent de la Xina amb material sanitari adquirit pel Servei de Salut. Aquesta nova partida ha consistit en cinc milions de mascaretes quirúrgiques que s'han enviat a la nova nau del Servei de Salut ubicada en el Polígon de Son Castelló (Palma) per emmagatzemar-les i distribuir-les posteriorment a la resta de centres insulars.

 

Fins ara, entre els articles adquirits pel Govern i els que ha enviat el Ministeri de Sanitat, les Illes Balears han rebut 20 milions de mascaretes quirúrgiques, 2 milions de mascaretes FFP2, 18 milions de guants de nitril, 282.408 bates quirúrgiques, 297.900 granotes de protecció, 44.930 pantalles i 252.350 ulleres de protecció.

 

La Conselleria de Salut i Consum continua treballant per garantir el proveïment de material sanitari i assegurar la protecció dels usuaris i dels professionals de la salut.

Twitter en directe