Notícies

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

L'Àrea de Salut de Menorca renova el vehicle del SUAP del centre de salut Canal Salat

Es tracta d’un Toyota Yaris híbrid equipat amb els llums reglamentaris per als vehicles d’emergències

 

El gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Romà Julià, va lliurar aquest dilluns al doctor Juan Antonio Monjo, responsable del Servei d’Urgències (SUAP) de Canal Salat, les claus del nou vehicle per als trajectes d’atenció domiciliària i assistències urgents. A l’acte també varen assistir el director d’Atenció Primària, Txema Coll, i el doctor Francisco Sánchez Cabrera, coordinador del centre de salut.

 

Es tracta d’un Toyota Yaris híbrid equipat amb els llums reglamentaris per als vehicles d’emergències i que, a partir d’aquesta setmana, és al servei dels metges per a les urgències domiciliàries al municipi de ponent les 24 hores del dia.

 

La compra del nou vehicle ha suposat una inversió de 14.655 € i respon al compromís de potenciar l’atenció primària millorants i adequant, entre altres aspectes, els equipaments i suports tècnics. Ara fa tot just un any, el novembre de 2018, es va renovar el vehicle del SUAP del Centre de Salut Es Banyer a Alaior i, per al proper any 2020, està prevista la compra d’un cotxe nou per al SUAP de Dalt Sant Joan. 

 

invalid quix collection shortcode!