L’exercici de 2010 va continuar condicionat per la greu situació econòmica. En conseqüència, com han fet la majoria dels serveis de salut, els plans per millorar l’eficiència i controlar la despesa varen ocupar una part important dels esforços.

Llegeix més: Memòria de 2010

Durant l’any 2009, el Servei de Salut i la Conselleria de Salut i Consum varen donar un nou impuls al procés d’oferta d’ocupació pública per a les categories de personal estatutari a fi de donar més estabilitat laboral als professionals que treballen a la xarxa sanitària balear, amb la qual cosa s’ha augmentat en un 1,14 % el nombre de professionals que integren els recursos humans del Servei de Salut. En total, ja hi ha 14.450 professionals sanitaris treballant per millorar l’assistència dels pacients.

Llegeix més: Memòria de 2009

Són moltes les accions i les inversions que es varen dur a terme l’any 2008, no només en noves instal•lacions sinó també en noves tècniques assistencials, en intercanvis de coneixements amb professionals d’altres llocs i en la formació permanent dels que ofereixen l’assistència a la població de les Illes Balears.

Llegeix més: Memòria de 2008